Καλώς Ήρθατε Στο Palermo.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Α. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Προκειμένου να κάνετε χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου www.palermo-game.gr πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν, ΠΡΙΝ από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση διαφωνίας οφείλετε να μην χρησιμοποιήσετε τις σελίδες και τις υπηρεσίες του Δικτυακού μας τόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμπεραίνεται ότι τους αποδέχεσθε. Οι όροι χρήσης που ακολουθούν ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για οτιδήποτε γενικά ή/ και ειδικά, περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.  Η palermo-game.gr μπορεί να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή και πρέπει να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Δικτυακό τόπο palermo-game. Εφόσον δε εξακολουθείτε να τον χρησιμοποιείτε, συμπεραίνεται ότι αποδέχεσθε τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλετε να μην κάνετε χρήση/ επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.Β. ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ μέσω Internet
Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία αγοράς θέσεων από το www.palermo-game.gr, τις υποχρεώσεις σας αλλά και τα δικαιώματά σας έναντι της palermo-game.gr.
Κάθε θέση που αγοράζετε αποτελεί την άδεια για την συμμετοχή στο παιχνίδι και υπόκειται στους επιπλέον όρους που αναγράφονται σε αυτό
Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρόποι Πληρωμής
– Πληρωμή μέσω ALPHA BANK – Πιστωτικής Κάρτας:  Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa,MasterCard, Maestro,American Express, Diners.

– MasterPass είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#elgr/formerchants

 
Σημαντικές σημειώσεις:
  • Θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα. Ο κωδικός αυτός ονομάζεται επίσης  CCV-Card Validation Value για την Visa.
  • Ο κωδικός CCV είναι τριψήφιος και αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας στο σημείο της υπογραφής.(τα τελευταία 3 ψηφία)
  • Μην εισάγετε κενά στον αριθμό της κάρτας.
  • Οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές. Οι θέσεις δεν επιστρέφονται/ αλλάσσονται / ανταλλάσσονται.
  • Η παραγγελία των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας
Σημείωση:
Η αποστολή της παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (confirmation email) γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει εγγραφεί στην φόρμα επικοινωνίας/ διεύθυνσης. Εάν, η διεύθυνση είναι λανθασμένη ή προκύψουν τεχνικά προβλήματα από τη μεριά του χρήστη, η Palermo δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την μη αποστολή αυτών των e-mails.
Επιστροφές-Αλλαγές
Πριν την αγορά των θέσεων σας βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό τραπέζι και ότι σας ικανοποιεί η ημερομηνία που έχετε επιλέξει. Μπορείτε Να ακυρώσετε την κράτηση της θέση σας 24 ώρες πριν την ημερομηνία που έχετε κλείσει.
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται σε καθεστώς πλήρους εχεμύθειας. Σε καμία περίπτωση δε, δεν πρόκειται να αποτελέσουν προϊόν πώλησης ή μεταφοράς σε άλλο φορέα ή οργανισμό.
 
    • Αν το εισιτήριο αγοράστηκε από την ιστοσελίδα μας, ο πελάτης
Καλείται είτε:
                                      I.      Να προσκομίσει το κωδικό κράτησης στο χώρο του παιχνιδιού